Lucrați de acasă „dacă puteți”, spune Michael Gove

0

Oamenii din Anglia ar trebui să lucreze de acasă „dacă pot” pentru a reduce aglomerația socială și a încetini răspândirea virusului, a spus Michael Gove.

Iar planurile de a avea spectatori la programele sportive s-ar „întrerupe”, a declarat ministrul cabinetului pentru BBC Breakfast.

Se întâmplă deoarece pub-urile, barurile, restaurantele și alte locuri de ospitalitate din Anglia au spus că trebuie să aibă ora de închidere de la 22:00 de joi.

Detaliile complete vor fi prezentate ulterior de prim-ministru în Parlament.

Boris Johnson s-a întâlnit cu primii miniștri ai Scoției, Țării Galilor și Irlandei de Nord și se va adresa națiunii într-o transmisie live la ora 20:00 BST, marți.

Pe lângă ora de închidere timpurie a locurilor de ospitalitate, se așteaptă să anunțe că legea va restricționa doar serviciul de masă.

În iulie, premierul a spus că oamenii ar trebui să „înceapă să se întoarcă la muncă acum, dacă pot”, iar luna trecută guvernul a lansat o campanie pentru a încuraja muncitorii să revină la birouri.

Domnul Gove a declarat pentru programul Today de la BBC Radio 4:

„Subliniem faptul că, dacă este sigur să lucrezi la locul de muncă, dacă te afli într-un loc de muncă securizat Covid, atunci ar trebui să fii acolo dacă slujba ta o cere.

„Dar, dacă poți lucra de acasă, ar trebui.”

Întrebat dacă aceasta a fost o modificare a sfaturilor, domnul Gove a spus: „Da”.

Noul mesaj…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.