Licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Braşov-Bacău

0

Asocierea Search Corporation SRL – Primacons Group SRL a câştigat procedura de achiziţie publică pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic necesare construcţiei autostrăzii Braşov – Bacău, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform datelor companiei de drumuri şi autostrăzi, câştigătorul procedurii de achiziţie publică derulată în vederea atribuirii contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău” a avut o propunere financiară de 20,093 milioane de lei, fără TVA.

La acest moment este în derulare perioada de depunere a eventualelor contestaţii împotriva rezultatului procedurii, iar ulterior CNAIR va iniţia procesul de semnare a contractului.

Durata contractului este de 30 luni, din care 18 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, opt luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic de execuţie şi patru luni pentru acordarea serviciilor de asistenţă tehnică privind procesul de achiziţie al contractului/-lor de lucrări şi pentru obţinerea finanţării aferente lucrărilor.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.