Las Vegas Sands se confruntă cu o creanță de 12 miliarde de dolari în instanța din Macau

0

Gigantul american de cazinouri Las Vegas Sands (LVS.N) se confruntă cu un proces de 12 miliarde de dolari din partea unui fost partener într-o instanță din Macau, într-un caz menit să arate o lumină asupra modului în care au fost acordate licențele de cazino râvnite în cel mai mare hub de jocuri de noroc în urmă cu două decenii.

Fostul partener al Asian American Entertainment Corporation, condus de omul de afaceri taiwanez Marshall Hao, solicită despăgubiri de aproximativ 70% din profiturile Sands din Macau din 2004 până în 2022. Calculele Reuters ridică cifra la aproximativ 12 miliarde de dolari. Procesul, începând cu 16 iunie, susține că Sands și-a încălcat contractul cu Asian American pentru o licență de cazinou din Macao, singura destinație legală de jocuri de noroc din China.

Se întâmplă în timp ce titanul cazinoului se confruntă cu venituri din jocuri de noroc în scădere din cauza restricțiilor de călătorie și sănătate ale coronavirusului și cu câteva luni înainte de expirarea licenței de cazinou Sands din Macao. Operatorul trebuie să liciteze din nou pentru o licență printr-o licitație publică în 2022.

Sands, care conduce și un cazinou în Singapore, se luptă cu revendicările asiatice americane din 2007, când cazul a fost lansat pentru prima dată în Statele Unite. Cazul a fost depus la Macao în 2012 după ce dosarul SUA a fost respins pentru prescripție și motive procedurale.

Datează din 2001,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.