Juergen Schunn: secretul succesului in business? Investitiile

0

Evolutia reprezinta principala stare de fapt in viata noastra. Indiferent ca vrem sau nu, suntem parte integrata din procesul evolutiv. Ceea ce este esential de evidentiat in acest proces este mecanismul si, mai precis, actiunea fundamentala care declanseaza evolutia: investitia.

Desigur, putem investi timp, energie, iar lista poate continua. A investi ne duce, insa, cu gandul, cel mai aproape de zona de business, acolo unde cea mai consistenta investitie, si cea mai vizibila, este investitia financiara.

Despre aceasta forma de investitie vom discuta in cele ce urmeaza, in cadrul unui scurt studiu de caz, impreuna cu domnul Juergen Schunn, fondatorul grupului de firme Auto Schunn, specializat in servicii auto de vanzare, servicii de intretinere, dar si alte servicii conexe.

Auto Schunn este cel mai mare dealer autorizat Mercedes-Benz din vestul Romaniei, prezent pe piata de profil romaneasca de 26 de ani.

Juergen Schunn:

“Ne mandrim si suntem constienti de performantele noastre, intrucat statisticile arata ca din toate firmele infiintate in anii ’90, doar 20% au mai supravietuit astazi.”

Grupul de companii fondate de domnul Juergen Schunn reprezinta rezultatul unui mix de elemente de succes, rafinate in peste un sfert de secol de activitate, alcatuit din:

modelul de gandire germana pe termen indelungat
investitii pe masura veniturilor
inovatie
stabilitate
incredere
continuitate
dezvoltare progresiva
parteneriate de succes

Juergen Schunn:

“De la o singura…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.