Jucătorul de golf Westwood este „epuizat” dar nu este gata să se odihnească

0

Lee Westwood se află în mijlocul unei curse impresionante care l-a lăsat „epuizat”, însă englezul, care va căuta un titlu majoritar de debut la Masters în luna care urmează, a declarat miercuri că nu s-a gândit niciodată să sară peste turneul de golf Honda Classic din această săptămână.

Westwood și-a postat al doilea final consecutiv în tot la fel de multe săptămâni duminică și apoi a vizitat Augusta National, unde a nimerit 36 găuri luni și 18 marți, în pregătirea Masterului din 8-11 aprilie.

„Sunt puțin obosit, trebuie să recunosc. Mă simt puțin epuizat. Picioarele mele o simt puțin ”, a declarat numărul 19 mondial Westwood într-o conferință video de la Palm Beach Gardens, Florida, unde Honda Classic a început joi.

„Presupun că nu ar trebui să mă aștept la prea multe în această săptămână, dar nu știu ce să zic cu toate acestea – nu știu la ce să mă aștept de la mine în acest moment. Evident, obțin două rezultate bune și pot să spun că jocul meu se desfășoară bine ”.

Westwood, fost numărul unu mondial care împlinește 48 de ani luna viitoare, a irosit duminică 54 de găuri la Campionatul Jucătorilor pentru a doua săptămână consecutivă și a recunoscut mai târziu că vârsta îl prinde din urmă.

Westwood a spus însă că nu s-a gândit nici măcar o secundă să își reîncarce bateriile săptămâna aceasta, deoarece obișnuia să locuiască în zonă, are o relație bună cu…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.