Investește inteligent în afacerea ta din domeniul transporturilor!

0

Ești pe cale să începi o afacere în domeniul transporturilor sau ai deja una și vrei să te dezvolți? Află de aici tot ce trebuie să știi înainte să achiziționezi un camion.

Piața camioanelor este diversificată, iar achiziția unui camion este o decizie grea și importantă. Ține cont de următoarele criterii specifice camioanelor, iar achiziția ta va fi una de succes.

Merită investiția în camioanele second-hand?

Din ce în ce mai mulți antreprenori și șoferi preferă camioane second-hand în detrimentul celor noi. Faptul că aceste camioane sunt mai ieftine decât cele noi este un criteriu foarte important de care toți cumpărătorii țin cont. Performanța, confortul, comportamentul la drum, starea tehnică și rețeaua de service sunt alte aspect importante pe care investitorii le au în vedere. Pentru asta, numele brandului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea.

Studiază piața și apoi alege-ți un brand preferat!

Majoritatea șoferilor profesioniști preferă camione de la compania suedeză Scania. Aceștia susțin că Scania oferă garanția siguranței și a confortului. În anul 2010 Scania a atins recordul pentru fabricarea celui mai puternic camion de pe piață, acest lucru propulsând Scania în topul preferințelor atât pentru șoferi cât și pentru antreprenori. Versiunea turbodiesel V8 cu 730 de CP a detronat camioanele altor branduri cunoscute, spre exemplu Volvo sau…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.