Întreprinderea Daimler din China își propune să crească capacitatea fabricilor Mercedes-Benz cu 45%

0

Principala companie mixtă din China a companiei Daimler AG (DAIGn.DE) cu BAIC Motor (1958.HK) intenționează să adauge un schimb și zile lucrătoare la două fabrici din Beijing care vor spori capacitatea nominală de a produce mașini Mercedes-Benz cu 45%, a arătat un document privind site-ul chinez al companiei. Actualizarea proiectată la Beijing Benz Automotive Co (BBAC), deținută în proporție de 49% de Daimler cu sediul la Stuttgart și principala afacere a acestuia din urmă în China, a fost prezentată într-un document postat pe site-ul BBAC luna trecută pentru a solicita opinia publică asupra extinderii.

Apare pe măsură ce cererea pentru vehiculele de lux BBAC crește pe cea mai mare piață auto din lume. China este cea mai mare afacere a țării Daimler, cu mai multe mașini vândute acolo decât în ​​Germania și Statele Unite combinate.

Anul trecut, BBAC a vândut un record de 611.000 de vehicule în țară, în creștere cu 8% față de 567.000 în 2019. Nu au specificat capacitățile de bază ale fabricilor, dar compania a spus anterior că capacitatea combinată a celor două fabrici era de 520.000 de vehicule pe an.

Conform documentului, întreprinderea comună va crește zilele lucrătoare la 312 pe an la ambele fabrici din Beijing. Anterior, o fabrică, cunoscută sub numele de fabrica MRA, avea 290 de zile pe an, în timp ce cealaltă, fabrica MFA, avea 250 de zile.

Una dintre fabrici va adăuga, de asemenea, un schimb de 7,5…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.