Innobyte mizează pe o cifră de afaceri de 2 milioane de euro

0

Innobyte, companie românească de dezvoltare software specializată în eCommerce, a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, cu 55% mai mare faţă de 2019, pentru acest an reprezentanţii companiei estimând depăşirea pragului de 2 milioane de euro cifră de afaceri, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Dezvoltarea serviciilor clienţilor actuali ai companiei a determinat o creştere peste aşteptări pentru dezvoltatorul de software, odată cu dinamica accelerată din piaţa de eCommerce. Astfel, în 2020, cifra de afaceri a avut o creştere peste estimările iniţiale pre-pandemie, în timp ce profitabilitatea companiei s-a triplat faţă de 2019, EBITDA ajungând la 430.000 de euro.

În planul pentru anul în curs, Innobyte mizează pe o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, depăşind astfel pragul de 2 milioane de euro, păstrarea nivelului de profitabilitate şi creşterea cu 25% a numărului de angajaţi.

„Odată cu maturizarea forţată a pieţei de eCommerce, nevoile de business ale clienţilor Innobyte au devenit mai specifice şi s-au concentrat pe implementarea rapidă de soluţii tehnice, adaptarea la context şi optimizarea la nivel operaţional. Pandemia a avut asupra pieţei de eCommerce efect catalizator şi a propulsat business-urile din online. Am înregistrat o creştere remarcabilă a cererii de servicii din partea partenerilor actuali, pe fondul nevoii lor de a-şi dezvolta platformele, iar trendul acesta se va…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.