ING Bank scade ratele dobânzilor pentru creditele ipotecare şi de nevoi personale

0

În prezent ING Bank România a scăzut rata dobânzii fixe cu 0,21% pentru creditele ipotecare, iar oferta pentru creditul ipotecar 7FIX ajunge acum la o rată a dobânzii de pornire de 4,49%, cel mai mic preţ de pe piaţă pentru o rată fixă pe şapte ani, fără a se pune condiţie pe încasarea salariului la ING sau tipul imobilului, a anunţat joi banca.

În plus, dobânda variabilă aplicată din acel moment este mai avantajoasă chiar şi faţă de un credit ipotecar cu dobândă integral variabilă, aplicată de la acordarea creditului.

Concret pentru creditul de nevoi personale, oferta este disponibilă până la data de 15 martie 2021 şi urmăreşte să impulsioneze consumul local. Astfel, rata dobânzii pentru creditele de nevoi personale scade şi mai mult, cu 1% pentru toate sumele acordate începând cu 5 februarie, pornind acum de la 5,99%.

Astfel, scăderea ratei dobânzii poate ajunge până la 2%, în cazul în care un credit de la altă bancă este refinanţat de către ING. Operaţiunile de contractare a unui credit personal, rambursarea normală sau anticipată, precum şi închiderea acestuia pot fi făcute şi online de către clienţii băncii, direct în ING Home’Bank.

În contextul imobiliar şi conform celui mai recent studiu realizat de ING International Survey, atunci când au fost întrebaţi cât sunt de mulţumiţi de locuinţele lor, românii s-au clasat pe ultimul loc (71,8%), faţă de alte naţionalităţi precum olandezii (82,2%)…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.