Indragostit de ciclism? Afla cum poti folosi voucherul pentru biciclete la magazinul Veloteca!

0

Pedalatul a devenit in ultimul timp una dintre cele mai indragite activitati in aer liber, imbinand perfect utilul cu placutul. In multe orase din Europa si din lume, bicicletele sunt cele mai des intalnite mijloace de transport, iar acest fenomen a inceput sa capete amploare si in Romania. Vara aceasta ai ocazia perfecta sa-ti achizitionezi si tu o bicicleta, cu ajutorul voucherului special de la Primaria Bucuresti.

In cazul in care nu ai aflat inca, anul trecut programul „Biciclisti in Bucuresti”, o initiativa sprijinita de Primaria Municipiului Bucuresti, a fost aprobat, dand astfel startul campaniei care a pus in circulatie 30.000 de vouchere. Acestea au o valoare de 500 de Lei si pot fi folosite pentru achizitionarea unei biciclete, trotinete electrice, biciclete electrice precum si dispozitive de tip „Segway/Ninebot”, din cateva magazine selectate din Bucuresti.

Initiativa vine ca un mod de incurajare a mijloacelor alternative de transport, ducand la o scadere a intensitatii traficului in Capitala, precum si la scaderea nivelului de poluare. Programul, aprobat anul trecut, a distribuit deja 5000 de vouchere in prima parte a anului, iar incepand cu aprilie 2017 au devenit disponibile inca 19.200 de vouchere. Anul acesta au ramas 5800 de vouchere, la dispozitia oricarui rezident din Bucuresti, care nu a mai participat la acest program.

Cei pasionati de sportul pe doua roti vor fi incantati sa afle ca printre magazinele selectate sa faca parte din programul „Biciclisti…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.