Indicele de pe Wall Street se încheie mixt în ciuda câștigurilor considerabile ale băncilor mari

0

Indicele de pe Wall Street s-a închis mixt miercuri, Nasdaq Composite și S&P 500 fiind în scădere, în ciuda unui alt record pe parcursul zilei pentru rezultatele uimitoare ale băncilor din urmă și ale marilor bănci în prima zi a sezonului de profit.

Acțiunile Goldman Sachs Group Inc și Wells Fargo & Co au crescut cu 2,3%, respectiv 5,5%, în raport cu profiturile avantajoase din primul trimestru. Goldman a valorificat niveluri record ale activității de tranzacționare la nivel mondial, iar Wells a redus provizioanele pentru împrumuturi neperformante și a obținut controlul asupra costurilor legate de scandalul practicilor sale de vânzare.

Acțiunile JPMorgan Chase & Co au scăzut cu 1,9%, în ciuda câștigurilor celei mai mari bănci americane care au crescut cu aproape 400%, întrucât a eliberat rezerve de peste 5 miliarde de dolari pentru acoperirea neîndeplinirii obligațiilor de împrumut determinate de coronavirus.

„Câștigurile băncii au fost puternice, dar piața se aștepta ca acestea să fie puternice”, a declarat Christopher Grisanti, strateg șef de acțiuni la MAI Capital Management.

„Așadar, întrebarea este cum cresc stocurile bancare mai mult de aici? Nu este clar. Au avut o plimbare frumoasă. Cred că vor exista și alte locuri pentru a câștiga bani mai ușor în viitor. ”

În pofida tranzacțiilor rapide și a veniturilor bancare de investiții, împrumuturile acordate atât de JP Morgan, cât și de Wells Fargo au scăzut…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.