Idei de calatorii in cuplu pentru intarirea relatiei

0

A venit timpul sa lasati copiii cu bunicii, cateii si pisicile cu vecinii sau cu prietenii si sa mergeti in vacanta doar voi doi. Urmatoarele idei de calatorii in cuplu sunt minunate si versatile, deci veti avea de unde alege in viitoarele voastre expeditii. Aceste vacante unice va vor oferi sansa de a va face amintiri frumoase impreuna si de a va intari relatia de cuplu.

Cele mai bune idei de calatorii in cuplu pentru redescoperirea dragostei

1. Vacanta la plaja

In cazul cuplurilor care iubesc aventura si de obicei merg in excursii si drumetii pline de provocari, o vacanta linistita la plaja este o idee buna. Faceti din asta o experienta memorabila cautand o cazare frumoasa. Incercati mancaruri diferite si bucurati-va de compania celuilalt, fara a-l trece de data asta prin provocari nebunesti.

2. Vacanta pentru descoperirea originilor

O calatorie cu adevarat speciala este cea in care mergeti amandoi pe urmele stramosilor vostri. De fapt, cel mai fain este sa aveti parte de doua astfel de calatorii in cuplu, una pentru familia ei si una pentru familia lui. Astfel veti descoperi mai multe despre trecutul celuilalt, dar si voi veti descoperi mai multe despre voi insiva si originile voastre. Imagineaza-ti ca unul are radacini in Grecia iar celalalt in Bulgaria. Ce ocazie minunata de a calatori si a va cunoaste totodata!

3. Vacanta in afara continentului

Daca pentru americani sau asiatici, o vacanta peste hotare inseamna mai ales in Europa, pentru noi europenii o asemenea calatorie extraordinara inseamna a trece pe pamant american, asiatic, african sau australian. Oriunde nu este Europa, este in afara continentului. Iar o asemenea idee de calatorii in cuplu este binevenita oricand mai ales daca aveti amandoi aceleasi dorinte de a vizita tari straine.

4. Vacanta departe de oras

O asemenea vacanta, ca si cea de la plaja, va va ajuta sa va redescoperiti si sa va bucurati de liniste si de compania celuilalt. Gasiti astfel o cabanuta izolata la munte sau o casa de vacanta la tara intr-un peisaj de vis si lasati toata tehnologia in urma. Gatiti impreuna, dormiti pana tarziu, faceti dragoste si bucurati-va de vreme si de natura.

5. Vacanta la camping

Daca sunteti mai aventurosi ati putea lua in considerare si aceasta idee de calatorii in cuplu. Nu e nevoie sa mergeti chiar pe cont propriu pe un munte sau intr-un loc despre care nu stiti nimic. Vorbiti la un camping si ramaneti acolo o bucata de vreme, stand in cort si bucurandu-va de simplitatea lucrurilor.

Voua care dintre aceste idei de calatorii in cuplu va place cel mai mult?

Sursa foto: turism20.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.