Golden Foods Snacks a listat a doua sa emisiune de obligaţiuni la BVB

0

În prezent, Golden Foods Snacks, societatea care deţine brandul de seminţe, alune şi fructe deshidratate ELMAS, a listat a doua sa emisiune de obligaţiuni corporative la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT), potrivit unui comunicat al companiei publicat pe site-ul BVB.

Astfel, emisiunea are o valoare nominală de 4 milioane de lei şi cuprinde 40.000 de obligaţiuni cu o maturitate de trei ani şi o valoare nominală de 100 lei/ obligaţiune. Obligaţiunile au fost emise în octombrie 2020 şi au o dobândă fixă de 9% p.a., plătibilă trimestrial.

„Ne bucură faptul că investitorii cred în noi şi apreciază planul pe care îl avem pe următorii ani, şi chiar dacă această emisiune a fost derulată într-o perioadă în care economia ţării este caracterizată de incertitudine şi este afectată de pandemie, au existat resursele disponibile de finanţare prin piaţa de capital. Ne dorim să dezvoltăm acest business printr-o creştere constantă, să dezvoltăm produse noi şi de calitate şi să îmbunătăţim capacitatea de producţie, iar relaţia cu investitorii să fie continuă şi de lungă durată. Credem în importanţa unei bune relaţii cu investitorii şi clienţii noştri şi evaluăm fiecare proiect prin prisma beneficiului pe care poate să-l aducă atât pentru calitatea produselor noastre, cât şi pentru un stil de viaţă sănătos al clienţilor noştri. În perioada următoare, vrem să…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.