Gloria Bistrița – SCM Rm. Vâlcea 24-19, în Liga Națională de handbal feminin

0

SCM Rm. Vâlcea a fost învinsă cu 24-19 de Gloria Bistrița, într-un meci restanță din etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Echipa lui Florentin Pera a suferit primul eșec al sezonului, iar bătălia pentru titlu a fost relansată.

Rezultatul ajută CSM București, care poate reduce la trei puncte handicapul față de Vâlcea, dacă va câștiga la Corona Brașov. Programul solicitant din această perioadă, cu meciuri în Liga Campionilor și Liga Națională, i-a pus ”capac” echipei campioane la Bistrița, care obținuse opt victorii în cele opt jocuri din întrecerea internă, inclusiv un 20-19 cu CSM București. Vâlcea a întâlnit marți după-amiază o echipă foarte motivată a Gloriei Bistrița, în creștere de formă sportivă, iar adversara nu a ”iertat-o”.

Echipa lui Florentin Pera a fost la conducere în primele 15 minute, când a și reușit să se desprindă la 8-5, dar din acel momentul „filmul” s-a rupt. SCM a început să resimtă oboseala, nici nu s-a mai putut baza pe Samara da Silva, jucătoarea numărul 1 a echipei în ultima perioadă, iar Gloria a revenit până la pauză și chiar a preluat conducerea, 12-11.

Rezultatul nu a fost un simplu foc de paie, pentru că Bistrița a continuat să urce, iar Vâlcea a fost în cădere liberă. Două jucătoare au strălucit în partea secundă, Valentina Ardean-Elisei care a făcut un joc admirabil ca inter stânga la cei 37 de ani, și portarul Zoqbi de Paula. Sportiva…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.