General Motors raportează prima creștere trimestrială a vânzărilor din China în doi ani

0

Vânzările de vehicule GM.N ale General Motors Co (GM) în China au crescut cu 12% față de iulie-septembrie față de aceeași perioadă a unui an mai devreme, prima creștere trimestrială a vânzărilor chinezești a producătorului auto din Detroit în ultimii doi ani.

Al doilea cel mai mare producător auto străin din China pe unități – după Volkswagen AG VOWG_p.DE din Germania – a declarat luni că a livrat 771.400 de vehicule în China în al treilea trimestru.

Aceasta a urmat unei scăderi de 5% în al doilea trimestru.

GM are o societate mixtă cu sediul în Shanghai, cu SAIC Motor Corp Ltd 600104.SS, care produce vehicule Buick, Chevrolet și Cadillac.

Are o altă întreprindere, SGMW, împreună cu SAIC și Guangxi Automobile Group, producând mini-autoutilitare fără pretenții și care a început să fabrice mașini de ultimă generație.

Vânzările din China ale mărcii de piață în masă Buick au crescut cu 26% în al treilea trimestru, a declarat GM într-un comunicat.

Vânzările mărcii sale Chevrolet de pe piață au scăzut cu 20%, în timp ce cele ale mărcii premium Cadillac au crescut cu 28%.

Vânzările mărcii Wuling fără buzunare au crescut cu 26%, în timp ce, cele ale vehiculelor Baojun de pe piață au scăzut cu 19%.

GM a văzut vânzările sale din China suferind într-o piață aglomerată și încetinind economia.

Pentru a-și revigora averea, vrea ca vehiculele electrice (EV) să reprezinte peste 40% din lansările…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.