Flanco deschide un nou magazin în Deva

0

Vineri 23 iulie, Flanco a deschis cel al doilea magazin al său din Deva, în incinta centrului comercial Shopping City, cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, conform unui comunicat remis AGERPRES.

„La fel ca în toate magazinele noastre, ne dorim să facilităm accesul clienţilor la cele mai bune produse. Astfel, am pus accent în special pe optimizarea gamei, incluzând în oferta noastră produse de foarte bună calitate şi mărcile cele mai căutate şi apreciate de cumpărători, potrivit studiilor GFK”, a spus Ionuţ Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail.

Flanco a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului,  şi vor fi disponibile şi  în următoarele zile. De asemenea, clienţii vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziţie de Flanco la nivel naţional.

„Pe lângă selectarea atentă a produselor afişate la raft, prin ofertele şi instrumentele de creditare îi ajutăm pe cumpărătorii noştri să îşi permită ce este mai bun. Spre exemplu, prin intermediul cardurilor de credit, clienţii pot achiziţiona produsele dorite cu până la 40 de rate fără dobândă”, a afirmat Ovidiu Nicuşan, director de marketing Flanco Retail.

Totodată, magazinul va îndeplini, rolul de intermediar între Flanco şi clienţii care preferă, în continuare, cumpărăturile online. Aşa că, serviciul de „Livrare şi verificare produs direct în magazin” va fi disponibil în noua locaţie, aducând cumpărătorilor beneficii…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.