Finette.ro – textile de calitate din bumbac pentru casă și familie

0

Rari sunt oamenii care preferă altceva decât bumbacul. Poate mai poartă vreo bluză din poliester, poate mai folosesc sau dețin prosoape sintetice prin casă, însă nu înseamnă că sunt și încântați de calitatea lor. Într-un articol de îmbrăcăminte confecționat din materiale sintetice, oricât ar fi de frumos și elegant, la un moment dat tot te apucă nervii din cauză că te irită, te simți incomod și parcă te sufoci cu fiecare minut ce trece.

Să nu mai vorbim despre acele prosoape care mai degrabă le folosești pe post decorativ pentru o poză pe Instagram decât pentru treburi gospodărești. Ai vărsat ceva pe masă? Prosoapele sintetice vor respinge lichidul mai degrabă decât să-l absoarbă. Pe principul acesta sunt și halatele de baie, îți dorești unul din bumbac, moale și pufos, care să absoarbă umezeala în exces a corpului. Tot ce-ți poți imagina în materie de textile din bumbac, de la producători de renume turcești sau chiar de la noi, Ralex Pucioasa, găsești la finette.ro.

De ce e important ca halatul de baie să fie din bumbac

După cum am menționat, principalul factor este absorbția umezelii. Bumbacul este în special cunoscut pentru această caracteristică, tocmai de aceea este vedeta principală tot anul, dar în special vara. Asta pentru că în timpul călduros transpirăm mai mult, iar bumbacul absoarbe excesul de umiditate la nivelul pielii și îți oferă o stare de prospețime mai mult timp. Finette dispune de o gamă variată de halate de baie barbati de la Ralex Pucioasa, în nuanțe neutre sau mai colorate, ca tu să alegi ce se potrivește gustului tău.

Halatele de la Finette sunt moi, plăcute la atingere, fără a permite pielii să fie agresate în niciun fel. Acest lucru este important în special fiindcă după ce ieși din duș sau faci o baie lungă, pielea ta se înmoaie și este mai sensibilă. În plus, bumbacul este hipoalergenic, deci aceste halate sunt potrivite chiar și pentru cei ce au pielea delicată și sunt predispuși spre alergii sau iritații.

Ce mai poți regăsi la Finette

Desigur, lenjeriile de pat fac parte din catalogul lor de produse. Iar ce altă opțiune este mai potrivită pe tot parcursul anului decât lenjeria din bumbac? Vara te va menține fresh în timpul orelor de somn, fără a te supraîncălzi precum alte materiale, iar iarna bumbacul acționează precum un scut ce te menține cozy și călduros în căldura emanată de corpul tău. Vezi prin catalogul lor cam ce lenjerii ți-ai dori să îți răsfețe pielea și ce s-ar potrivi în design-ul dormitorului tău. Varietatea este la ea acasă când vorbim de Finette, deci sigur vei găsi ceva pe placul tău.

Tot aici mai poți găsi cuverturi, ideale pentru a proteja lenjeria de pat, dar și pentru a aduce un plus de eleganță încăperii. Orice ți-ai dori de la Finette găsești dimensiuni variate, seturi sau doar anumite elemente, imprimeuri și texturi dintre cele mai deosebite și palete cromatice ce încântă ochii.

Intră pe www.finette.ro și alege textile de calitate superioară, pentru tine și casa ta.

Contact: 0770213601

Leave A Reply

Your email address will not be published.