EY îşi propune o amprentă de carbon negativă în 2021 şi atingerea nivelului ‘net zero’ în 2025

0

Pentru anul 2021, EY anunţă angajamentul global de a avea o amprentă de carbon negativă prin stabilirea unor obiective de reducere semnificativă a emisiilor absolute şi de eliminare şi compensare a unei cantităţi de carbon mai mare decât cea pe care o emite, a anunţat luni firma de audit şi consultanţă.

„Ţinta EY în direcţia reducerii amprentei de carbon reflectă aşteptările colegilor noştri şi ale partenerilor de business privind schimbările climatice şi construirea unui viitor sustenabil. În demersul nostru, ne vom sprijini clienţii să facă acelaşi lucru, vom veni cu un set de soluţii globale care să accelereze acţiunile noastre şi să genereze un impact cât mai mare”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale.

Pentru această nouă ţintă se porneşte de la atingerea în decembrie 2020 a unei amprente de carbon neutre de către organizaţia globală şi subliniază angajamentul pe termen lung al EY faţă de mediu şi de promovarea unei dezvoltări durabile. Structurat pe şapte componente cheie, noul angajament de sustenabilitate urmăreşte nu numai obiectivul EY de a deveni o organizaţie cu amprentă de carbon negativă, ci şi reducerea emisiilor totale cu 40%, în concordanţă cu Science Based Targets (Obiective bazate pe ştiinţă), şi de a atinge nivelul net zero în 2025.

Printre componentele…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.