Exxon Mobil „foarte aproape” de a dezvălui reducerile de locuri de muncă din SUA și Canada, spune CEO

0

Exxon Mobil Corp XOM.N este „foarte aproape” de finalizarea evaluărilor forței de muncă din Statele Unite și Canada și se așteaptă să dezvăluie reduceri de locuri de muncă, au declarat miercuri angajații săi prin intermediul unui e-mail.

Cea de-a doua cea mai mare companie petrolieră din SUA după valoarea de piață a pierdut aproape 1,7 miliarde de dolari în primele șase luni, iar analiștii prognozează o pierdere de 1,17 miliarde de dolari în al treilea trimestru, potrivit datelor IBES de la Refinitiv.

Reducerile de locuri de muncă fac parte dintr-un plan dezvăluit în această primăvară pentru a reproiecta modul în care funcționează Exxon și pentru a crește competitivitatea, a declarat CEO-ul Darren Woods într-un e-mail către aproape 75.000 de persoane.

El a scris că Exxon a depășit obiectivul de reducere a cheltuielilor de funcționare cu 1 miliard de dolari și cheltuielile bugetului de capital cu 10 miliarde de dolari.

Dar pandemia COVID-19 a redus cererea de petrol cu ​​aproximativ 20%, a spus el, producând un „impact devastator” asupra afacerii petroliere.

Woods le-a spus angajaților că „suntem foarte aproape” de finalizarea analizei locurilor de muncă și că s-ar putea aștepta la detalii la scurt timp după ce consiliul de administrație al companiei va fi informat.

„Mi-aș dori să pot spune că am terminat, dar nu pot face asta. Mai avem câteva obstacole semnificative, mai mult de lucru și, din păcate,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.