EximBank finanţează cu 30 milioane de lei dezvoltarea companiei Chemark Rom

0

EximBank a anunţat marţi că, a încheiat un acord financiar în valoare de 30 de milioane de lei cu compania  Chemark Rom, unul dintre principalii jucători de pe piaţa naţională a pesticidelor şi îngrăşămintelor, destinat finanţării strategiei de dezvoltare pe termen scurt şi mediu a societăţii,  transmiste  AGERPRES.

Astfel, pachetul financiar structurat de bancă include atât componente de finanţare care acoperă nevoia de capital circulant generată de dezvoltarea continuă a societăţii, cât şi de garantare incluzând garanţie de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari.

„Continuăm să ne concentrăm pe structurarea de pachete de finanţare complexe care oferă companiilor româneşti predictibilitate, siguranţă şi confort în desfăşurarea activităţii curente sau în implementarea planurilor de dezvoltare. Punând împreună produsele de creditare şi garanţiile de stat putem propune soluţii financiare care servesc nevoilor şi scopurilor clienţilor noştri onorându-ne astfel angajamentul pe care ni l-am asumat, acela de susţinere a dezvoltării mediului de business şi, implicit, de accelerare a tendinţei de creştere a economiei”, a precizat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Compania Chemark Rom este o firmă cu capital 100% românesc, cu sediul central în oraşul Codlea din judeţul Braşov şi 14 puncte de lucru operaţionale pe întreg teritoriul României….

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.