Evenimentul sportiv dedicat familiilor care a adunat peste 7 mii de oameni în Capitală

0

Sportul și familia s-au combinat la cea de-a patra ediție a unei competiții de cros. Precum sportul semnifică sănătate iar familia dragoste, a fost realizată în Capitală o competiție care să pună laolaltă persoane de toate vârstele, profesioniști sau amatori, toți cu aceleași înclinații. Peste șapte mii de oameni au alergat la evenimentul care a fost dedicat activităților sportive în familie.

Cu toate că vremea nu a fost tocmai frumoasă, concurenții nu s-au lăsat păgubași și au venit cu miile la linia de start.

O familie a venit tocmai din Lupeni, Hunedoara, doar pentru acest eveniment. Ei văd sportul ca pe o pasiune foarte mare.

” A fost bine, aşa ca de încălzire. Mai avem un concurs acum. Eu am concurat şi la cea de 10 km, el va concura la cea de 3,5, cei mici au concurat şi săptămâna trecută la maratonul nisipului”, a spus o participantă.

În această ediție, au fost realizate curse de 10 km pentru adulți, ștafete de câte 5 km și o cursă pentru familii. Au existat de altfel și categorii pentru adolescenți și chiar o cursă pentru bebeluși, pentru că sportul nu discriminează pe nimeni.

„Sunt cu elevii liceului tehnologic special nr 3. Sunt elevi cu deficiente de auz si au venit impreuna cu parintii sa alerge. Sunt foarte uniţi şi dornici de mişcare”, a declarat profesorul de sport al Liceului Special, Doina Iova.

„Încurajam miscarea, sportul. Cursele noastre sunt deja traditie, le organizam cu drag si cu suflet…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.