Evenimentul Apple se așteaptă să aducă o viteză 5G, iPhone 12 mai mic

0

Apple Inc va anunța marți un iPhone 12 capabil să intre în rețele 5G mai rapide, o nouă funcție concepută pentru a stimula vânzările în cel mai aglomerat trimestru al companiei.

Evenimentul este cu aproape o lună mai târziu decât în ​​mod normal și are loc întrucât pandemia de coronavirus a perturbat mașinăria Apple care mergea ca pe roate pentru proiectarea și producerea produsului său cel mai vândut.

Analiștii din Wall Street se așteaptă ca Apple să lanseze patru noi iPhone-uri la evenimentul difuzat de la sediul central din Cupertino, California, la ora 13:00. ET (1700 GMT).

Două vor fi modele „Pro” de așteptat să aibă mai mulți senzori ai camerei și un afișaj de calitate superioară, cu unul care vine într-o versiune mare pentru fanii ecranelor mari.

Între timp este probabil să apară un iPhone 12 cu cea mai largă atracție: un afișaj suficient de mare și suficiente camere pentru a satisface majoritatea fanilor Apple, cu un preț mai atractiv.

În cele din urmă, analiștii se așteaptă ca Apple să revină la oferirea unui model cu ecran mai mic al telefonului său pilot, după câțiva ani de retrogradare a fanilor dispozitivelor mai mici la modelele sale vechi.

IPhone-urile anunțate marți vor testa dacă Apple poate ține pasul cu acea serie și poate ridica un val de emoție a consumatorilor în jurul rețelelor de date fără fir 5G, ale căror variante cele mai rapide depășesc de mai multe ori ratele de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.