Ducele de Sussex va participa joi la primul său angajament public după ce a anunţat că, alături de soţia lui, Meghan, se va retrage din rândul reprezentanţilor de rang înalt ai casei regale britanice

0

Prinţul Harry va găzdui tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială a Ligii de rugby din 2021, organizată joi la Palatul Buckingham, unde se va întâlni cu reprezentanţi ai celor 21 de naţiuni participante.

 

Ducele de Sussex va rămâne în Marea Britanie până săptămâna viitoare, în pofida zvonurilor conform cărora s-ar pregăti să ia avionul spre Canada pentru a fi alături de soţia sa, Meghan, şi de fiul lor, Archie.

 

Regina Elisabeta a II-a a fost de acord cu dorinţa prinţului Harry şi a soţiei sale de a se retrage din rândul membrilor de rang înalt ai casei regale, să devină independenţi din punct de vedere financiar şi să îşi împartă timpul între Marea Britanie şi Canada.

 

Potrivit unor informaţii neconfirmate, ducele de Sussex va rămâne în Marea Britanie pentru a participa la alte discuţii despre viitorul său rol în cadrul familiei regale, însă Palatul Buckingham nu a dat publicităţii alte detalii pe această temă după declaraţia de luni a reginei.
În cadrul angajamentului său oficial, prinţul Harry va prezenta tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială a Ligii de rugby în cadrul turneelor masculin, feminin şi pentru persoane cu dizabilităţi.

 

Înainte de tragerea la sorţi, prinţul Harry – care a devenit patronul Rugby Football League în decembrie 2016 – va asista la un meci de rugby jucat de elevii unei şcoli locale în grădinile Palatului Buckingham.

 

Tragerea la sorţi va fi difuzată în direct pe…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.