Două autovehicule ar fi căzut de pe platforma unui tir în apă după un accident rutier in Olt

0

Echipaje de scafandri şi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea caută în râul Olt, în zona Brezoi, două autovehicule care ar fi căzut în apă după un accident rutier produs în cursul nopţii de miercuri spre joi, în care au fost implicate un TIR încărcat cu maşini şi un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, în urma accidentului, au fost găsite două victime, şoferul autotrenului şi ajutorul său, ambele persoane, conştiente şi cooperante, fiind transportate la spital.

Autoturismul care ar fi fost lovit de TIR şi ar fi căzut în Olt nu a fost găsit, nefiind identificată nicio vreo persoană care ar fi fost în maşina în cauză.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii, astfel că şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în parapetul de beton şi s-a răsturnat.

Două autoturisme aflate pe platformă au ajuns în râul Olt, unul fiind găsit de pompieri şi scos la suprafaţă şi altul fiind căutat încă.

„La ora 00,18, pe DN7, la km 206+500m, la Brezoi, conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeş, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.