Distribuţie Oltenia reia activitatea operaţională

0

Reprezentanţii Distribuţie Oltenia încurajează consumatorii de energie electrică din aria sa operaţională să folosească cu precădere canalele alternative de comunicare.

Incepând de luni, 18 mai, Operatorul Distribuţie Oltenia reia, activitatea operaţională care a fost sistată sau limitată în perioada stării de urgenţă declarată la nivel naţional, a anunţat joi compania.

Astfel, centrele de relaţii cu utilizatorii Distribuţie Oltenia din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea îşi vor relua activitatea începând de luni cu un program redus de şase ore şi respectarea unor reguli stricte de protecţie şi distanţare.

Iar, Centrele de relaţii cu utilizatorii Distribuţie Oltenia din municipiile – reşedinţă de judeţ Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina şi Târgu Jiu îşi vor relua activitatea din 18 mai 2020, având un program de lucru cu publicul de şase ore, de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 14:30.

Dar, centrele de relaţii cu utilizatorii din localităţile Câmpulung, Curtea de Argeş, Băileşti, Filiaşi, Bechet, Orşova, Vânju Mare, Baia de Aramă, Corabia, Caracal, Roşiorii de Vede, Videle, Călimăneşti, Drăgăşani şi Horezu îşi vor relua activitatea după un program propriu, în funcţie de localitate.

„Este important de menţionat faptul că activitatea cu publicul se va desfăşura cu respectarea următoarelor reguli de protecţie…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.