Dincolo de jocurile de noroc, Macau apelează la tehnologie pentru a stabili o poartă de acces în China

0

Macau pariază pe un târg tehnologic nou pentru a contribui la diversificarea economiei sale dependente de jocuri de noroc și pentru a se stabili ca o poartă de acces către China, pe măsură ce se recuperează din blocaje legate de coronavirus.

Fosta colonie portugheză va găzdui în iunie anul viitor „Dincolo” un eveniment tehnologic modelat pe o expoziție comercială CES de la Las Vegas, a declarat Jason Ho, care este membru al principalului organism consultativ politic din China și fiul directorului executiv din Macau Ho Iat-Seng .

Înainte de COVID-19, mai mult de 80% din veniturile fiscale proveneau din industria jocurilor de noroc, care angajau direct sau indirect aproximativ trei sferturi din 600.000 de locuitori ai teritoriului.

Cu toate acestea, datele oficiale arată că veniturile din jocuri au scăzut cu 80,5% față de anul anterior în noiembrie, până la 52.623 patacas (6,6 miliarde de dolari).

În timp ce Macao nu are experiența tehnologică a orașelor din apropiere, cum ar fi Shenzhen sau Hong Kong, evenimentul, care acoperă domenii precum științele vieții, fintech și agritech, va ajuta guvernul să înțeleagă ce sectoare ar trebui să sprijine, a spus Ho.

„Macao are o infrastructură foarte bună, cu divertisment și hoteluri potrivite pentru organizarea unui eveniment”, a spus Ho. „Dar ne cunoaștem limitele și trebuie să colaborăm cu diferite orașe din zona Golfului Mare”. Aceasta este o inițiativă susținută de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.