DIGI a lansat noi aplicatii

0

DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicatiilor Digi Romania si Digi Online pentru sistemul de operare Android.

Noile versiuni ale aplicatiilor Digi Romania si Digi online vin cu o noua interfata, simplifica procesul de autentificare si inregistrare, si introduc modil de vizionare pentru copii. In plus, Digi Online este acum corelata cu aplicatia Digi Romania si compatibila cu Chromecast.

Siguranta accesului la codul Digi este oferita printr-un cod de securitate personal si au fost disponibile, pentru un numar restrans de utilizatori, cu scopul de a imbunatatii experienta acestorasi de a remedia eventualele disfunctionalitati.

Pentru a beneficia de versiunile optimizate este necesara actualizarea lor prin intermediul Google Plaiy Store si pana la sfarsitul luni ianuarie vor putea fi descarcate de toti clientii.

DIGI | RCS & RDS pregateste o noua versiune a aplicatiilor si pentru utilizarorii dispozitivelor care ruleaza IOS. Simultan noua intervata a site-ului Digi Online (https:// digionline.ro) a fost simplificata pentru a usura navigarea.

Alta noutate este introducerea modului de vizionare pentru copii si simplificarea procesului de inregistrare si autentificare, astfel incat sa usureze folosiarea contului individual.

Digi Online ofera utilizatorilor continuturile video de 60 de posturi TV, ( stiri, filme, desene aninate, seriale, posturi generaliste nationale si internationale. Pentru clientii DigiTV si Digi NET serviciul este gratuit in conditiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. si cu respectarea dispozitiilor legislatiei europene in vigoare.

Digi Online nu este disponibil in afara teritoriului Romaniei, si mai detine si singurul post TV Ultra HD, Digi 4k, televiziunile Digi 24, Digi sport 1, 2, 3, si 4, postul de filme( pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile de muzica UTV, Music Channel, Hit Music si posrurile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM si Dance FM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.