Destinațiile perfecte pentru vacanța ta de vis!

0

Dacă te numeri printre persoanele iubitoare de călătorii însă nu știi sigur unde ai putea să mergi în această vară, ei bine, este momentul perfect pentru a te decide. Urmărește 10 destinații de vis pe care sigur trebuie să le vezi cu ochii tăi și pe care le vei adăuga pe lista ta pentru destinații turistice.

Peru

Peru este o zonă unică ce combină civilizația incasă cu templele antice ce așteaptă să fie explorate. În Peru întâlnim cunoscuta cetate sfântă Machu Picchu ce este localizată pe vârfurile Anzilor. Acela este locul în care doar păsările răpitoare au curaj să zboare. O vacanță în Peru te va face să scoți din buzunar începând cu suma de 2600 de euro.

Maldive

Cu toții am auzit de insulele Maldive. Este o destinație pe care cu siguranță nu o vei regreta dacă te numeri printre iubitorii de soare și de locuri exotice. Acolo vei întâlni plajele interminabile acoperite de nisipul alb parcă desprins din paradis. Rezervațiile recifelor de corali și apa turcoaz, transparentă, te va face să te simți cu adevărat relaxat într-un loc special. Un sejur în Maldive pornește de la 1600 de euro.

Tanzania

Plaje albe, roci ascuțite, fauna sălbtică din Craterul Ngorongoro, câmpii nesfârșite dar și un sanctuar al păsărilor în Lake Manyara sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care le vom regăsi în Tanzania. Cu siguranță Tanzania este o zonă a Africii pe care nu o vom regreta și de aceea…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.