Destinatii de Craciun in Europa. Tu ti-ai facut deja planurile de vacanta?

0

Craciunul este perioada cea mai asteptata din an. Asta si Revelionul. Cel putin in perioada iernii. Asadar, alegem sa ne organizam vacantele si concediile cat mai din timp ca sa ajungem in cele mai frumoase destinatii de Craciun din tara sau din afara tarii. Daca in Romania, in perioada sarbatorilor de iarna este preferat muntele si statiunile cu partii de schi sau tot felul de activitati pe timp de vreme rece, in strainatate sunt preferate acele locatii cu targuri si piete de Craciun.

Evident ca daca doresti ca in anul 2017 sa te departezi un pic de tara, mai ales daca nu ai avut pana acum un concediu real timp de o saptamana buna, vei alege calatorii in afara Romaniei.

Urmatoarele destinatii de Craciun din Europa sunt cele mai frecventate de turisti in timpul iernii

1. Bruxelles – Belgia

Capitala Belgiei nu este vizitata doar pentru Atomium sau pentru parcurile de acolo, pentru magazinele de lux sau pentru Piata Mare din Bruxelles. De asemenea, aici isi gasesc raiul iubitorii de ciocolata. Mai ales pe perioada sarbatorilor de iarna, magazinele de dulciuri si ciocolateriile din zona sunt aranjate de sarbatoare si pline de oameni.

Tot aici te poti bucura de pietele de Craciun uimitoare in care vei gasi de la bauturi calde si dulciuri traditionale pana la arta locala si produse de artizanat.

2. Zurich – Elvetia

Orasul Zurich este locul unde a luat nastere ciocolata cu lapte si aici vei gasi cea mai buna ciocolata din aceasta gama. Poti face chiar un tur care sa te duca in…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.