Descoperă 7 avantaje oferite de Țiriac Auto Ford la achiziția unei mașini noi sau rulate

0

Dacă ești un admirator al mărcii Ford și te gândești să devii în viitorul apropiat posesorul unei astfel de mașini, showroomul Țiriac Auto Ford poate fi o opțiune cât se poate de potrivită pentru tine, datorită multitudinii de servicii pe care acesta ți le oferă. Descoperă, în continuare, care sunt principale avantaje pe care ți le asigură showroomul Ford București al dealerului Țiriac Auto.

1. Vânzări mașini noi și rulate

Numeroase modele de mașini noi și mașini rulate marca Ford îți sunt puse la dispoziție de dealerul Țiriac Auto. Atât pentru automobilele noi, cât și pentru cele rulate, îți oferă trei opțiuni de a descoperi ofertele să vezi ofertele de pe website-ul Țiriacauto.ro, să folosești aplicația Țiriac AutoMobile sau să vizitezi unul din showroomurile auto din București sau din țară.

2. Sistem buy back / trade in

Showroomul Tiriac Auto Ford Bucuresti din Băneasa îți oferă un sistem de tip buy back / trade in prin care îți poți folosi mașina veche, orice marcă ar fi aceasta, sub formă de avans pentru un automobil nou, marca Ford. Evaluarea mașinii pe care vrei s-o dai la schimb, ca avans pentru cea nouă, este realizată gratuit de experții Țiriac Auto Ford.

3. Vânzări accesorii auto Ford

În cadrul showroomului Ford București, găsești accesorii originale pentru mașini Ford (cum ar fi un suport pentru echipamentul de schi sau un scaun de copil), dar și o serie de obiecte, de asemenea originale,…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.