Delgaz Grid a investit 5,5 milioane de lei în 2020 pentru modernizarea reţelei de gaze din Mureş

0

În judeţul Mureş, Delgaz Grid a investit, în 2020, peste 5,5 milioane lei pentru modernizarea a 21 de kilometri din reţeaua de distribuţie a gazelor, potrivit unui comunicat al companiei, remis, marţi, AGERPRES.

Alimentarea cu gaze naturale în condiţii de siguranţă şi racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora, revenind investiţiilor derulate de companie.

Astfel, sistemul de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Mureş a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de 21 kilometri, valoarea totală a acestor investiţii fiind de peste 5,5 milioane de lei.

Cele mai importante proiecte de investiţii ale companiei Delgaz Grid s-au derulat la Sighişoara, Iclandu Mare şi Sângeorgiu de Mureş.

La Sighişoara au fost derulate două lucrări de investiţii pe străzile: Tache Ionescu şi Ceahlăului, respectiv Dealul Gării şi T.Vladimirescu unde reţeaua gaz a fost înlocuită pe o lungime de 6 kilometri.

La Iclandu Mare întreaga reţea din localitate, în lungime de aproape 12 kilometri, a fost modernizată, iar la Sângeorgiu de Mureş investiţiile au constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 3 kilometri pe străzile Agricultorilor, M. Aron, Râtul Morii, Constructorilor şi Mociar.

În cadrul judeţului, sistemul de distribuţie a gazelor naturale a fost extins cu peste 8 kilometri, iar la…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.