De ce au nevoie angajații tăi pentru a se simți (din nou) bine la muncă

0

În cazul în care revenirea la birou a angajaților tăi este încă un proces de readaptare, unul în care aceștia au rezerve în legătură cu protecția sanitară, asigurându-se că nu-i expun pe cei dragi unui pericol, și nu au eficiența pe care te-ai fi așteptat să o aibă în condițiile date, nu trebuie să te îngrijorezi.

Se pare că „dă-mi, Doamne, mintea cea de pe urmă!” nu este doar o expresie populară plină de înțelepciune, ci și o concluzie la care au ajuns tot mai mulți team leaders în această perioadă după reluarea interacțiunii cu cei pe care-i coordonează. Ca angajator, pentru a face tranziția mai simplă și mai confortabilă pentru angajați, ar fi fost necesar să le comunici clar și detaliat planurile înainte de momentul revenirii. Astfel, angajații ar fi știut exact la ce să se aștepte din prima zi de reluare a muncii la birou, precum protocoalele și regulile noi instituite în ceea ce privește protecția sanitară, distanțarea socială și folosirea spațiului, mai ales dacă ai optat pentru închirierea unuia diferit față de cel anterior, compartimentat altfel, dotat cu facilități noi, dar poate „perdant” în privința altor aspecte. Chiar dacă le-ai comunicat totul ulterior, impactul a fost unul diferit, însă vei putea să remediezi acest lucru.

În articolul următor, vei putea afla câteva recomandări pentru a te asigura că faci tot ceea ce este necesar pentru ca echipa ta să rămână motivată…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.