Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Nu ar fi o idee rea ca Billel Omrani să primească cetățenia română

0

Dan Petrescu (51 de ani) vine cu o propunere interesantă pentru naționala de seniori a României. Antrenorul echipei CFR Cluj îl vrea pe atacantul francez pe care îl antrenează în Ardeal, Billel Omrani (26 de ani), la selecționata lui Cosmin Contra.

Petrescu este de părere că Federația Română de Fotbal putea să încerce și naturalizarea lui Mario Camora, dar acum este mult prea târziu. Căpitanul CFR-ului a ajuns la 33 de ani. ”Mai bine i-am da cetăţenie lui Omrani, să joace în naţionala României. Nu ar fi o idee rea. Dacă nu am făcut asta cu Mario Camora, măcar să facem cu Billel. El nici nu ştie din ce ţară e, dacă îl întrebi. Nu ştie.” , a declarat antrenorul Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Omrani a ajuns în România în 2016, după ce CFR Cluj l-a luat fără sumă de transfer de la Olympique Marseille, echipă la care a și început fotbalul. În cei 3 ani petrecuți în Ardeal, atacantul francez a prins 125 de meciuri, a marcat 36 de goluri și a oferit 27 de pase decisive. El și-a trecut în C.V. și două campionate (2018 și 2019).

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.