Dacia Renault România face angajări. Compania auto oferă 250 de posturi, la un târg de joburi din Capitală

0

Groupe Renault Romania a anunţat joi, 25 octombrie, prin intermediul unui comunicat, că are disponibile peste 250 de posturi la Târgul Angajatori de Top (ADT), care se desfășoară în perioada 26-27 octombrie, la Sala Palatului din Capitală.

„Cele peste 250 de posturi vizează profiluri pentru activităţile de R&D (Research & Development/Cercetare & Dezvoltare – n.r.), Fabricaţie, IT, Logistică, Achiziţii, Calitate, Marketing, Financiar, Shared Services. Posturile sunt disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni”, se arată în comunicat, citat de Digi 24.

Compania auto lansează și programul de stagii al grupului, Drive Your Future, prin care 300 de studenţi şi masteranzi pot face internship în companie, iar în funcţie de postul vizat, cei interesaţi pot avea experienţa unui prim interviu cu specialişti ai companiei chiar în stand.

Oferta de posturi este disponibilă pe website-ul companiei, pe pagina de Facebook Cariere Groupe Renault Romania, pe Linkedin, dar şi pe site-urile specializate în recrutare.

Vânzările Dacia au înregistrat primele scăderi din 2018, în Europa,  însă – cu toate acestea – Dacia Duster a fost desemnată maşina anului în Marea Britanie, la Sun Motor Awards 2018.


Citește și… Bucureștiul, paralizat astăzi de două evenimente. Harta străzilor închise pentru mașini


 

Post-ul Dacia Renault România face angajări. Compania auto oferă 250 de posturi, la un târg de joburi din…

Citeste tot articolul pe Libertatea.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.