Cyber Dacians a câştigat un loc în unul dintre cele mai competitive acceleratoare de start-upuri globale,Start-Up Chile

0

Compania românească de securitate cibernetică Cyber Dacians a câştigat un loc în unul dintre cele mai competitive acceleratoare de start-upuri globale, Start-Up Chile,  conform unui comunicat remis AGERPRES.

Astfel, Cyber Dacians a fost aleasă din 840 de companii, care au participat pentru 78 de locuri în programul care le va oferi finanţare şi suport complet pentru dezvoltarea afacerii.

Acest accelerator este finanţat de către Guvernul din Chile pentru a oferi o rampă de lansare antreprenorilor cu idei de impact, pentru a genera valoare ecosistemului naţional de antreprenoriat.

În prezent, compania va fi reprezentată în Start-Up Chile de către Felix Staicu, liderul de proiect pe acest program, care este deja stabilit în Chile, şi conduce activitatea companiei pe America de Sud. Ceilalţi membri fondatori ai Cyber Dacians sunt Mihai Bârloiu, Radu Benga, Tamas Bakos, Paul Bărbat şi Pavel Prodaniuc.

„Cyber Dacians a participat la acest program prin software-ul nou StageOne pe care îl vor lansa în curând pe piaţă, o platformă de securitate cibernetică ofensivă prin care organizaţiile vor simula atacuri cibernetice avansate asupra infrastructurilor proprii, pentru a-şi testa postura de securitate, descoperi vulnerabilităţi şi a le repara. Complexitatea tehnologiei şi nişa provocatoare pe care au ales-o, face ca Cyber Dacians să fie printre singurii din Europa care dezvoltă o asemenea platformă. Utilitatea platformei se va vedea cel…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.