Cum sa te imbraci la o cunuie civila

0

Cununia prietenei tale se apropie cu pași repezi? Începi să-ți faci tot mai multe griji că încă nu știi cu ce te vei îmbrăca? Ai aruncat câteva priviri rapide în dressing, dar ți se pare că nicio rochie nu se ridică la înălțimea evenimentului? Oprește-te pentru câteva clipe. Trage adânc aer în piept și ascultă: lucrurile nu sunt atât de complicate precum par. Într-adevăr, este vorba despre un eveniment elegant și, mai ales, despre una dintre cele mai importante zile din viața prietenei tale. Din punct de vedere vestimentar, însă, pretențiile nu sunt atât de ridicate ca în cazul unei nunți sau al unei gale, spre exemplu. Pe de altă parte, outfitul casual este exclus din start. Care este, așadar, cheia succesului unei ținute perfecte pentru cununia civilă? Echilibrul.

Elegantă, simplă și decentă – iată cele trei calități esențiale pe care le îndeplinește ținuta impecabilă pentru cununia civilă

După cum ai aflat deja, cununia civilă nu este un eveniment sofisticat, care impune purtarea rochiilor lungi, potrivite mai degrabă pentru evenimentele de seară. Astfel, recomandarea noastră este să optezi fie pentru o rochie scurtă, fie pentru o rochie midi. De asemenea, nu uita că, fiind vorba despre un eveniment formal, de zi, decența și discreția sunt esențiale. Prin urmare, evită decolteurile prea adânci, șlițurile prea sexy și, bineînțeles, rochiile mult prea scurte.

 

–   Evenimentele de zi permit, în…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.