Cum sa castigi mai mult timp atunci cand esti la birou

0

Multi angajati romani spun ca volumul din ce in ce mai mare de munca si ritmul foarte alert in care sunt nevoiti sa isi desfasoare activitatea la birou le afecteaza calitatea timpului liber. Multi dintre ei ajung, astfel, sa stea de multe ori peste program sau sa deschida computerul de acasa pentru a termina ceea ce nu au reusit sa incheie la birou.
Pe langa adoptarea unei strategii de time management mai eficienta exista si cateva lucruri marunte pe care le poti face si care te pot ajuta sa castigi timp atunci cand esti la birou.

-Este suficient sa iti instalezi o aplicatie de time management precum Toggl, Rescuetime, Everhour sau Tick. Daca incepi sa cronometrezi timpul pe care il aloci fiecarei activitati iti va fi mult mai usor sa iti faci un calendar care te-ar putea ajuta sa fii mai eficient. Daca, de exemplu, monitorizezi timp de o saptamana timpul pe care ti-l consuma o anumita activitate si observi ca termini (constant) respectiva activitate in 20-25 de minute, atunci data viitoare nu ar trebui sa iti dai voie sa petreci mai mult de 30 de minute incercand sa rezolvi task-ul respectiv. In timp, vei observa ca o organizare riguroasa a timpului pe care il aloci diverselor activitati pe care le ai de facut la birou te va ajuta sa fii mult mai eficient si iti va permite sa termini din vreme tot ceea ce ai de facut.

-Probabil ca si tu ai o cantina sau mai multe magazine alimentare in apropierea biroului, insa in aceste cantine si magazine cozile, sunt, de obicei,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.