Cum pot eficientiza companiile sistemul de pontaj al angajaților

0

Pandemia de COVID-19 a accelerat adoptarea automatizării în numeroase industrii și organizații, în special în cazul celor cu mulți angajați și multe procese operaționale complexe. Indiferent că vorbim despre companii care și-au mutat activitatea în mediul online, lucrând remote, sau de companii cu facilități mari de producție ai căror angajați au continuat să vină la birou, nevoia de eficientizare și monitorizare a proceselor și orelor lucrate a crescut vertiginos pentru departamentele de HR.

În plus, restricțiile impuse au însemnat în anumite cazuri și nevoia de organizare a muncii într-o manieră și mai minuțioasă. Companiile care lucrează în schimburi, pe ture diferite și în mai multe intervale orare nu sunt o noutate în piața muncii. Doar că acum, datorită situației, și alte companii s-au văzut nevoite să abordeze lucrul în regim special pentru a reduce eventualele riscuri. În special la nivelul companiilor cu sute de angajați, asta a creat o complexitate suplimentară.

În acest context, a crescut nevoia folosirii unui software de resurse umane, adaptat în funcție de nevoile fiecărei companii – folosirea unui program de pontaj online ajută managerul de HR să monitorizeze timpul petrecut de angajați la serviciu, indiferent de unde prestează activitatea, și să ia decizii în consecință. Spre exemplu, aplicația de pontaj online pentru angajați Sincron HR oferă date și analize utile referitoare la orele…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.