Cum iti protejezi masina de raufacatori?

0

În momentul în care te gândeşti la siguranţa ta, a casei şi a familiei, trebuie să te gândeşti şi la siguranţa maşinii tale. Furturile de sau din mașini sunt o infracțiune cât se poate de comună, însă cele mai multe au loc dintr-un singur motiv: neglijența proprietarului. Chiar dacă nu ți s-a întâmplat vreodată, un singur moment de neatenție poate fi suficient pentru ca un hoț profesionist să acționeze.

În ciuda  acestei veşti, vrem să te ajutăm să iei măsurile necesare pentru protecţia maşinii tale, aşa că am întocmit un ghid pe care dacă îl aplici, vei simţi diferenţa în liniştea psihică.

  1. Alarma – bineînţeles, alarma este prima metodă de protecţie pe care ţi-o vom recomanda. Alarmele pentru maşini sunt eficiente şi cunoscute drept “sunetul ăla enervant ce se aude din stradă în fiecare noapte”- asta pentru că hoţii intră în acţiune, iar maşina vecinului tău este bine protejată dacă alarma încă se aude.
  1. Cameră auto o altă variantă a alarmei auto, doar că putin mai performantă. Această cameră auto poate avea senzori de mişcare şi prin urmare, se declanşează înregistrarea în momentul când a fost detectata miscarea – în felul acesta ştii exact ce şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, aceste camere nu pot împiedica un jaf, dar îţi pot indica exact hoţul. De asemenea, alte modele de camere mai performante oferă şi urmărire prin GPS – prin urmare îţi poţi găsi maşina uşor…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.