Cum îți promovezi articolele în mediul online? – Strategii de promovare a site-ului

0

Oamenii își folosesc frecvent pagina de Facebook pentru a-și promova articolele de pe site-ul lor. Pur și simplu postează pe pagina de profil titlurile de pe site cu un simplu copy-paste și astfel le distribuie în rețelele sociale. Ei caută grupuri de Facebook care corespund domeniului în care s-ar putea încadra și site-ul lor și încearcă să se alăture acestora. Participă la discuții în cadrul grupurilor respective, socializează, dau like-uri sau share. În acest fel încearcă să construiască relații de comunicare bune cu oamenii care fac parte din grupurile respective, pentru ca mai târziu să poată posta anumite informații în acele grupuri, care pot fi importante pentru persoanele respective. Această strategie necesită timp, implicare, răbdare.

În mediul online trebuie să fii tolerant. Pentru a ajunge să fii plăcut trebuie să ai un statut de membru respectat și sociabil. Este important să fii optimist pentru că în general oamenii evită negativiștii. Ideal ar fi să te porți cu oamenii la fel cum ți-ai dori să se poarte și ei cu tine. Oamenii au uneori tendința de a critica. Când se întâmplă asta ar fi bine ca să ții cont și de părerile lor, să consideri criticile ca fiind constructive.

Atunci când decizi să-ți promovezi articolele în mediul online este posibil să primești și comentarii pozitive și negative. Astfel de comentarii trebuie acceptate din start, nu este bine să cenzurezi părerile oamenilor…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.