Cum iti alegi un costum de baie?

0

Se apropie perioada în care ne pregătim pentru concediile la mare! Iar achiziția unui costum nou de baie este o prioritate acum! Și ce poate fi mai plăcut decât să știi că mergi la cumpărături și că, în plus, vei aduce acasă un item vestimentar pe care îl vei purta în cele mai frumoase clipe din viața ta?
Dacă shoppingul e pasiunea noastră, cumpărăturile de costume de baie se află în vârful acestei piramide. Pentru că așteptarea e de multe ori mai dulce chiar decât experiența în sine, e de înțeles de ce ne simțim atât de bine când cumpărăm costume de baie.

Cumperi aceeași măsură la sutien și la slip. Foarte puține dintre noi ne bucurăm de conformația ideală când vine vorba despre costumele de baie. Practic, numai siluetele tip clepsidră și cele atletice, drepte, se califică în general pentru aceeași măsură la sutien și la slip. Pentru noi, restul, muritoarele de rând, e necesar să achiziționăm două mărimi diferite, acesta fiind și motivul pentru care producătorii vând separat articolele pentru costume de baie.

Dacă achiziționezi întotdeauna costumele de baie în funcție de tendințe sau de ce îți face cu ochiul, e posibil să ai de suferit când te uiți în oglindă. Ca fiecare item din garderoba ta, și costumele de baie ar trebui achiziționate ținând mai întâi cont de forma siluetei tale și abia apoi de modă. Dacă, precum mai sus, femeile cu siluete tip clepsidră pot alege orice, în…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.