Cum aplici corect mascara

0

Pentru o privire perfectă, este necesar să aplici corect fiecare produs. Știi cum să utilizezi rimelul pentru a da privirii intensitate și genelor volum? Ține cont de aceste sfaturi.

Rimelul este o necesitate în orice trusă de machiaj pentru femei. Acest produs poate schimba expresia feței tale imediat, dând intensitate și profunzime ochilor tăi. Dar pentru a obține un finisaj perfect, este necesar să știi cum să-l aplici corect și să ții cont de efectul pe care dorești să-l obții.

Sfaturi pentru aplicarea rimelului

Înainte de a începe să aplici machiajul, ține cont de o regulă fundamentală: curăță bine ochii. După asta, poți începe prin a oferi un volum mai mare genelor tale cu un produs pentru curbat genele. Cu ochii deschiși, așază-l cât mai aproape de pleoapă și întoarce genele timp de aproximativ 10-15 secunde, repetă aceeași operațiune de mai multe ori luând diferite secțiuni de gene și mișcându-te spre capătul pleoapelor.

Următorul lucru va fi  aplicarea rimelului care, bineînțeles, trebuie să fie de cea mai bună calitate. Din motive de igienă este indicat să nu-l folosești mai mult de 6 luni, să verifici dacă nu este uscat și să elimini produsul în exces înainte de a-l utiliza. Te-ai săturat să îți murdărești pleoapele când îl aplici? Ia o lingură mică și pune-o pe pleoapa, acest lucru va împiedica genele să păteze fardul.

Dacă vrei ca finisajul să fie perfect, poți aplica trucuri diferite pe care experții le folosesc. Vrei să le cunoști? Poți începe prin a aplica pudre translucide pe gene înainte de a aplica rimelul, astfel încât genele tale să pară mai groase și mai lungi. Poți, de asemenea, să amesteci două culori pentru a crea senzația de volum, aplică o nuanță cafenie pe rădăcini și pariază pe negru la vârfuri.

Este important să aplici corect rimelul. Cum faci asta? În primul rând, trebuie să te uiți în jos pentru a împiedica mișcarea pleoapelor, astfel încât să îl poți aplica mai confortabil. Nu porni niciodată de la vârfuri, începe de la rădăcină și cu mișcări zig-zag în sus, pentru a distribui produsul în mod uniform. Ai grijă, nu pompa rimelul, vei face ca aerul să intre în tub și vor apărea surplusuri de produs, introdu peria în tub și agită-l cu palmele.

De asemenea, aplică rimel pe genele inferioare, dacă vrei să deschizi privirea, să mărești ochiul sau să dai o notă caldă look-ului tău. Pe de altă parte, ignoră-l dacă ai gene dezordonate, cearcăne sau zone întunecate sub ochi, deoarece vei atrage toată atenția asupra acestei zone.

Trebuie să alegi rimelul în funcție de efectul dorit, deoarece forma periei va varia în funcție de rezultatele pe care dorești să le obții. Dacă dorești un finisaj definit și natural, alege perii fine cu formă alungită. Dacă ceea ce dorești este să obții un efect alungit, optează cel mai bine pentru o perie tip piramidă. Ai genele drepte? Alege perii curbate pentru a le oferi volum.

Acum că ai aflat cum poți aplica corect rimelul, este timpul să afli de unde îți poți achiziționa rimel de cea mai bună calitate. Intră pe Redvelvet.ro și acolo vei găsi rimelul potrivit pentru tine. Acest magazin aparține companiei Red Velvet, cea care pune la dispoziția clienților săi doar produse cosmetice originale.

Acestea aparțin unor branduri cunoscute de cosmetice. Cu siguranță ai auzite de produse cosmetice marca Dermacol, Milani, Technic, NYX, Bourjois, Golden Rose.  În acest magazin online le vei găsi. În plus, pe lângă rimel poți achiziționa și fond de ten, ruj lichid, iluminator, bază make-up, creion corector și alte produse cosmetice.

Așadar, accesează magazinul online și achiziționează, de exemplu, Mascara Dermacol Magnum Maximum Volume Black / Negru, cu o formulă ce conține proteine și pigmenți naturali, ce maximizează volumul genelor și le conferă alungire și strălucire.

Mix-ul de Vitamina E și extractul din plante din compoziția acestui rimel, întărec și regenerează genele. Peria este special concepută pentru a separa genele și pentru a le înveli de la rădăcină către vârf, fără să le încarce.

Spor la cumpărături!

Leave A Reply

Your email address will not be published.