Cosmin Contra: Mă aștept la un meci foarte greu contra Norvegiei, dar suntem pregătiți

0

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă, luni, premergătoare meciului cu Norvegia, care va avea loc marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Antrenorul a scos în evidență calitățile următorului adversar din preliminariile EURO 2020.

În același timp, Contra a subliniat ideea că este încrezător în lotul său și crede că naționala României este pregătită pentru meciul cu Norvegia.

„După aspectul jocului, nu m-a surprins egalul Norvegiei cu Spania (n.r. – sâmbătă, scor 1-1). Norvegia a făcut un meci bun, mai ales în repriza a doua, din minutul 70. Schimbările făcute de antrenor au dat roade și cred că e un rezultat meritat. Mâine mă aștept la un meci foarte greu, din toate punctele de vedere, dar suntem pregătiți, ne-am antrenat foarte bine, am încredere în jucătorii mei și sper să câștigăm.

Per ansamblu, echipa Norvegiei e puternică atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere al atacului. Au doi jucători care pot pune probleme oricând. Mă refer la Odegaard și King. Ei sunt doi jucători care în orice moment pot pune probleme oricărui adversar. Sper ca în zona în care va intra Odegaard, jucătorul care va fi acolo să se achite foarte bine de sarcina sa”, a declarat Cosmin Contra, la conferința de presă premergătoare jocului.

De asemenea, selecționerul a vorbit despre formația pe care o va folosi marți și a reiterat faptul că România…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.