Corona Brașov a câștigat cu 27-25 meciul cu Gloria Bistrița, din manșa tur a turului 3 din Cupa EHF

0

Corona Brașov a luat o opțiune importantă pentru calificarea în grupele Cupei EHF, după ce s-a impus cu 27-25 pe terenul echipei Gloria Bistrița, în manșa tur din turul 3 preliminar. Returul va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, în Brașov.

Înaintea confruntării directe în Europa, cele două formații au fost la mijlocul săptămânii cel puțin la nivelul reprezentantelor României în Liga Campionilor, ba chiar peste. Gloria Bistrița a învins SCM Rm. Vâlcea cu 24-19, iar Corona Brașov a terminat la egalitate cu CSM București, 30-30. Așadar, premise bune pentru un meci foarte tare. Un punct de interes al meciului a fost și Sorina Tîrcă, una dintre „victimele” selecției pentru Campionatul Mondial, cum a reușit să depășeacă acest moment dificil, în condițiile în care aproape toată țara a văzut-o în lot.

După o primă repriză în nota echipei, Sorina s-a descătușat după minutul 45, când a reușit să marcheze patru goluri pentru Corona și să întoarcă, practic, soarta jocului de la scorul de 19-21. Cristina Laslo a fost MVP-ul partidei cu CSM București, fiind bine susținută în acea partidă și de Sorina Tîrcă, în ceea ce privește atacul. Gloria Bistrița și-a luat măsuri la cele două handbaliste, antrenorul Horațiu Pașca intrând încă din minutul 1 cu o apărare cinci plus unu, care s-a transformat de multe ori în 4-2.

Corona Brașov nu și-a putut face jocul obișnuit, cele două handbaliste fiind…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.