Comenzile s-au dublat pe www.glami.ro pentru rochii și fuste

0

Căutările de rochii, ochelari de soare și îmbrăcăminte de plajă au înregistrat creșteri de 3 cifre în întreaga lume în domeniul online, în mod clar influențate de ritmul vaccinărilor și de eliminarea restricțiilor, ducând la creșterea cererii pentru stiluri mai elegante, precum și pentru articole asociate călătoriilor și agrementului.

După scăderi dramatice ale comenzilor pe tot parcursul anului 2020 la categorii de produse precum fuste (-69%), rochii (-67%), sandale și platforme
(-43%), se pare că cele mai râvnite articole de cumpărături pentru o vară la modă revin în garderobele românilor!

Conform datelor interne de pe www.glami.ro, încă de la începutul verii, din iunie 2021, traficul și comenzile au crescut pentru rochii (+34%), sandale și platforme (+30%) și fuste (+23%), comparativ cu iunie 2020.

Cumpărăturile de vară, pe plus din luna iunie 2021

Deși anterior o lună în care vizitatorii făceau deja comenzi pentru îmbrăcăminte de vară, mai 2021 a fost o lună destul de lentă în ceea ce privește traficul și comenzile pentru rochii, fuste, încălțăminte.

Cu toate acestea, alte „categorii de vară”, cum ar fi flip-flops și sandale, costume de baie ori salopete, au înregistrat creșteri enorme în iunie 2021, la nivelul traficului și comenzilor: +134% pentru flip-flops, +127% pentru costume de baie, +67% pentru sandale și +53% pentru salopete.

Mai puține haine de casă comandate online

Articolele de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.