China, Didi, BYD va lansa un EV proiectat în colaborare

0

Gigantul chinez Didi Chuxing și producătorul de vehicule electrice din China, BYD 002594.SZ, intenționează să lanseze în acest an un lot de testare a unui vehicul pe care l-au proiectat pentru servicii de călătorie, a spus o persoană familiarizată cu această chestiune.

BYD a primit aprobarea de la Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China pentru a vinde luna trecută un model de sedan electric numit D1, conform documentelor guvernamentale.

O persoană apropiată întreprinderii comune Didi și BYD a declarat pentru Reuters că D1 este vehiculul special conceput pentru serviciile de călătorie dezvoltate de cele două firme.

Persoana care a refuzat să fie numită, deoarece informațiile nu sunt publice, a declarat că în acest an companiile încearcă să livreze vehiculele către companiile partenere ale flotei Didi.

BYD, cu sediul în Shenzhen, care este susținut de investitorul american Warren Buffett, nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

Didi, care este cel mai mare furnizor de servicii de călătorie din China, dezvoltă o serie de tehnologii auto.

A lansat mai multe întreprinderi comune cu producători de automobile consacrați, inclusiv Volkswagen VOWG_p.DE, BAIC [BEJINS.UL] și BYD pentru a dezvolta vehicule inteligente și gestionarea flotei.

În 2018, Didi a format o alianță cu producătorii de autovehicule pentru a dezvolta mașini special construite pentru transportul de vehicule, compania oferind…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.