Cheile Grădiștei – Destinația perfectă pentru o vacanță la munte

0

Când spunem Cheile Grădiștei nu ne gândim doar la o simplă stațiune în care mergem să ne petrecem concediul de vară sau de iarnă. Când spunem Cheile Grădiștei ne imaginăm din start 22 de vile și hoteluri, 5 restaurante și pub-uri, 16 săli de evenimente, 10 terenuri de sport, 2 centre spa și wellness, 50 de activități sportive și de agrement, unica bază de biathlon din întreaga lume. Putem spune că este un mare complex touristic care atrage anual sute de mii de turiști.

Complexul de la Cheile Grădiștei este de fapt o afacere de familie, care aparține soților Dorina și Ovidiu Garbacea, ce a început încă din anul 1993.

Complexul a fost construit datorită pasiunii pentru recreere, sport și relaxare. În fond, cele ce au adus aceste multitudini de elemente din stațiune a fost pârtia de schi, care este simbolul acestei zone, în special iarna. Un fost campion la schi fond și antrenor al Lotului Olimpic este cel care deține complexul și se poate înțelege acum de ce atâta preocupare pentru pârtia de schi și de ce totul este atât de bine organizat.

Cheile Grădiștei este situată în “Țara Branului”, o stațiune pe numele ei real Bran, care a devenit de altfel foarte cunoscută și foarte apreciată. De aici, sutele de mii de turiști se îmaprt către Resortul Fundata sau către Moieciu, niște zone absolute superbe cu panorame și priveliști demne de fotografiat. Mâncarea pur tradițională, de la ciolan afumat cu fasole,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.