Cele mai mari 4 tendinte in moda 2018

0

Chiar vrei sa stii cu ce se mananca moda 2018 sau doar esti curios privitor la ce a mai aparut in fashion?

De-a lungul anilor, hainele sunt fabricate din diferite materiale, in diferite designuri si pentru diferite anotimpuri. In fiecare an, se incearca o redefinire a modei si a culturii pop care detine monopolul in acel an. Si mai exista si influencerii si moda strazii, care au de-a face foarte mult cu noile tendinte.

Uite dupa ce sa te uiti referitor la moda 2018

1. Imprimeul floral specific anilor ’60

In anii 1960, florile si imprimeul floral erau foarte la moda. Nu numai pe tapiterii, in mobila si in reviste, ci si in moda de atunci. Insa, cu revolutionarea industriei fashion, acest imprimeu a ajuns sa-si faca aparitia in moda anilor prezenti. Si nu se poate spune ca este vorba despre ceva hippie. In tot anul 2018, este de asteptat ca acest print sa fie tot mai des vazut pe tot felul de vestimentatii.

2. Franjuri

Ca si imprimeul floral, si franjurile sunt un pion al modei ce a revenit in prezent dupa ce a fost foarte popular in alti ani. Franjurile sunt accesorii grozave care au castigat foarte multa popularitate in moda 2018. Sunt jucause, diferite si chiar indraznete, in functie de unde le porti. In afara de posete sau jachete cowboy cu franjuri, poarta-le la bluze, fuste si rochii chic.

3. Opere de arta

De ce sa privim operele de arta doar in tablouri sau in muzee? De ce sa nu indraznim sa le purtam si in tinutele de zi cu zi. Mai ales ca rochiile, fustele sau…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.