Cele mai frumoase bijuterii din filme

0

Accesoriile si costumele speciale au fost mereu o parte intregrala a istoriei filmelor din toate timpurile. Asta pentru ca sunt glamorous, au valoare mare si au un anumit inteles, in functie de fiecare productie si personaj in parte. Cu toate ca exista atat de multe ecranizari iconice, sunt doar cateva cele care sunt amintite pentru cele mai frumoase bijuterii din filme.

Nu se poate sa nu stii de diamantele lui Marilyn Monroe sau de perlele lui Audrey Hepburn. Insa, pe langa acestea care sunt arhicunoscute, mai exista si alte accesorii de lux care ne amintesc cu drag de trecut si de productiile noastre favorite.

Bijuterii din filme care iti vor cadea cu tronc

1. Colierul cu perle din „Mic dejun la Tiffany”

Scena de deschidere din filmul „Mic dejun la Tiffany” este una dintre cele mai memorabile introduceri de personaj din toate timpurile. Eleganta Audrey Hepburn sta in fata magazinului de bijuterii pretioase Tiffany & Co. fiind imbracata in micuta ei rochie neagra si avand ca accesoriu perle la gat si la urechi si un ornament de par din diamante.

2. Colierul cu diamante ‘Moon of Baroda’ din „Domnii prefera blondele”

Actrita Marilyn Monroe joaca rolul unei femei materialiste in filmul clasic „Domnii prefera blondele”. Cea mai iconica prestatie a ei din film este aparitia pe scena in cadrul momentului numit „Diamonds are a girl’s best friend”. In acesta, minunata blonda este impodobita cu diamante din cap pana in picioare.

Dar cel mai faimos dintre toate aceste bijuterii este colierul de 24.04 carate ‘Moon of Baroda’. Inainte sa apara la gatul lui Marilyn, diamantul a fost purtat pe vremuri de Marie Antoinette si de Maria Theresa a Austriei.

3. Pandantivul ‘Heart of the Ocean’ din ‘Titanic”

Bijuteria aceasta minunata nu se numeste asa degeaba. Accesoriul este albastru, din diamant in forma de inima si i-a fost daruit lui Rose de catre logodnicul ei, odata ajunsi la bordul vasului ce avea sa se scufunde.

4. Colierul cu diamante din „Moulin Rouge”

Personajul Satine din filmul „Moulin Rouge”, interpretat de actrita Nicole Kidman, declara ca prefera un barbat care traieste si ofera bijuterii costisitoare. Si in film chiar are parte de un asemenea barbat care ii ofera un colier cu 1.308 diamante creat de catre bijutierul australian Stefano Canturi.

Spre deosebire de pandantivul lui Rose din „Titanic”, acest colier cu diamante al lui Satine chiar este o bijuterie reala si una dintre cele mai scumpe de felul sau.

5. Pandantivul cu diamant galben din „Cum sa scapi de un tip in 10 zile”

Bijuteria aceasta minunata, un diamant galben uimitor, a fost creat special pentru actrita Kate Hudson in acest film si a costat 5,3 milioane de dolari. Accesoriul de lux a fost realizat de Harry Winston si este considerat unul dintre cele mai scumpe bijuterii create vreodata pentru un film.

Tie care dintre aceste bijuterii din filme iti place mai mult?

Sursa foto: likesharetweet.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.