Cele Mai Apreciate Plaje Din Lume În 2019

0

Vara se apropie de noi cu pași cât mai repezi, ceea ce înseamnă că iubitorii de plaje și de momente răcoritoare în jurul mărilor și oceanelor, trebuie să înceapă căutările pentru vacanțele mult visate. Dacă sunteți deja într-un proces de căutare dar încă nu ați găsit un loc care să se potrivească perfect cu tiparul dumneavoastră sau nu v-a atras prea mult atenția, fiți atenți la următoarele minuni sau plaje ale lumii. Soarele arzător, apa răcoritoare, nisipul alb, un frappe alături de o carte bună pe un șezlong confortabil, asta da vacanță!

Prima plajă pe care trebuie neapărat să o vizitați cu prima ocazie este Baia do Sancho, Insula Fernando de Noronha, Brazilia. Este binecunoscut că Brazilia reprezintă una dintre cele mai apreciate destinații din lume. Este un loc extrem de colorat care îți oferă o atmosferă plăcută, într-o aglomerație care nu are cum să îți displacă. Brazilia se mândrește în anul 2019 cu cea mai frumoasă plajă din lume- Baia do Sancho! Este o plajă extrem de apreciată în special datorită nisipului extrem de fin și al apei foarte cristaline, asemănătoare smaraldului. În cadrul zonei Fernando de Noronha unde este localizată plaja, turiștii sunt nevoiți să plătească o taxă de conservare deoarece zona este protejată.

Plaja Varadero, Cuba. Varadero este un oraș care capătă denumirea de stațiune și este localizată în provincia Matanzas din Cuba. Plaja din Varadero poartă…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.